LVI-huoltopalvelut

Tarjoamme lämpöön, veteen ja ilmastointiin liittyviä kokonaisvaltaista huolto-ja korjauspalveluja. Olipa sitten kysymys vuosihuolloista, korjauspalveluista tai pienistä asennustehtävistä, niin LVI-huoltomme palvelee kaikissa talotekniikan tarpeissanne. Uusimpia palveluita ovat IV-kanavien puhdistus-, säätö- ja kuvauspalvelut sekä viemärikuvaukset ja lämpökamerakuvaukset.

Sopimushuollot

Sopimushuoltoasiakkaanamme saat säännöllisen huoltopalvelun kaksi-neljä kertaa vuodessa, ennalta sovituin ehdoin. Säännöllinen LVI-laitteiden huolto takaa laitoksen varman toiminnan kaikkina vuodenaikoina. Säännöllisen huoltotoiminnan kautta LVI-laitteiden elinkaari on huomattavasti pidempi, kuin huoltamattomien laitteiden. Sopimushuoltoasiakkaanamme takaamme sinulle nopeat toimitusajat kaikissa LVI-laitteisiinne liittyvissä huolto-ja korjausasioissa.

Korjausapu

Huolto-osastomme takaa sinulle nopean palvelun kaikissa LVI-laitteiden korjauksiin liittyvissä toiminnoissa. Olipa kysymys sitten ilmastointi- tai putkipuolen korjauksista, niin apu löytyy meiltä.

Asennusapu

Huolto-osastomme kautta saat apua pieniin LVI-alan asennustehtäviin. Olipa sitten kysymys vesihanan tai wc-pytyn vaihdosta, ilmastointikanavien tai vesijohtoputkien asennuksista, niin huolto-osastomme on valmiina auttamaan sinua.